CLUB D'ATLETISME CORRELIANA (L'ELIANA - VALENCIA - SPAIN)......."CONTACTE:" correliana@movistar.es - Teléf.:607.59.39.56
CLUB FEDERAT EN LA FEDERACIÓ ESPANYOLA D'ATLETISME I EN LA FEDERACIÓ ESPANYOLA D'ESPORTS DE MUNTANYA I ESCALADA
CLUB FUNDADOR/ ORGANITZADOR CARRERA SOLIDARIA DE L'ELIANA CONTRA EL CÁNCER "CánceRun"
"FUNDACIÓ: 18/02/2011"

lunes, 27 de junio de 2011

SALUTACIÓ DE L'ALCALDE DE L'ELIANA. I CARRERA SOLIDARIA DE L'ELIANA CONTRA EL CÁNCER

Queridos vecinos/as:
El próximo 10 de julio se celebrará en l’Eliana la I Carrera Solidaria contra el Cáncer, una iniciativa organizada por el Club de Atletismo Correliana que cuenta con la colaboración de la clavaria Virgen del Carmen 2011, la Asociación Española contra el Cáncer y el ayuntamiento.
Este evento deportivo es una muestra más del compromiso, el civismo y la solidaridad de los vecinos de l’Eliana, de las entidades sociales y deportivas, con aquellos que más necesitan nuestra ayuda, nuestro calor, nuestro cariño. Un ejemplo más de la importancia del deporte como generador de valores, de sensibilidades, de gestos.
Os invito a participar y compartir con nosotros esta experiencia solidaria. Porque el cáncer, como sabéis, es una realidad mundial. Es una realidad humana que nos concierne y nos preocupa a todos. Y, por ello, todos debemos luchar contra él.
¡Pongámonos las zapatillas y salgamos a correr con toda nuestra energía! El cariño, la esperanza, la compañía, el coraje, la dedicación, el trabajo duro… son grandes aliados para luchar contra esta enfermedad.
Os esperamos el 10 de julio. Porque el cáncer es cosa de todos.
Jose María Ángel Batalla
Alcalde de l’Eliana

------------------------------------------------------------------------------------
Estimats veïns/es:
El pròxim 10 de juliol se celebrarà en l’Eliana la I Cursa Solidària contra el Càncer, una iniciativa organitzada pel club d'Atletisme Correliana que compta amb la col·laboració de la clavaria Mare de Déu del Carme 2011, l'Associació Espanyola contra el Càncer i l'ajuntament.
Aquest esdeveniment esportiu és una mostra més del compromís, el civisme i la solidaritat dels veïns de l’Eliana, de les entitats socials i esportives, amb aquells que més necessiten la nostra ajuda, la nostra calor, el nostre afecte. Un exemple més de la importància de l'esport com generador de valors, de sensibilitats, de gestos.
Us convide a participar i compartir amb nosaltres aquesta experiència solidària. Perquè el càncer, com sabeu, és una realitat mundial. És una realitat humana que ens concerneix i ens preocupa a tots. I, per això, tots hem de lluitar contra ell.
Posem-nos les sabatilles i isquem a córrer amb tota la nostra energia! L'afecte, l'esperança, la companyia, el coratge, la dedicació, el treball dur… són grans aliats per a lluitar contra aquesta malaltia.
Us esperem el 10 de juliol. Perquè el càncer és cosa de tots.
Jose María Ángel Batalla
Alcalde de l’Eliana

No hay comentarios:

Publicar un comentario