CLUB D'ATLETISME CORRELIANA (L'ELIANA - VALENCIA - SPAIN)......."CONTACTE:" correliana@movistar.es - Teléf.:607.59.39.56
CLUB FEDERAT EN LA FEDERACIÓ ESPANYOLA D'ATLETISME I EN LA FEDERACIÓ ESPANYOLA D'ESPORTS DE MUNTANYA I ESCALADA
CLUB FUNDADOR/ ORGANITZADOR CARRERA SOLIDARIA DE L'ELIANA CONTRA EL CÁNCER "CánceRun"
"FUNDACIÓ: 18/02/2011"

jueves, 21 de julio de 2016

EL C.A. CORRELIANA GUARDONAT PEL CENTRE D'ESTUDIS LOCALS DE L'ELIANA ALS "PREMIS CEL-NIT DE SANT ELIES 2016"

Anit 20 de juliol de 2016 el CLUB D'ATLETISME CORRELIANA va ser guardonat en la Torre del Virrey de L'Eliana en la novena edició dels “PREMIS CEL-NIT DE SANT ELIES” otorgat pel Centre d'Estudis Locals de L'Eliana que reconeixen la trajectòria de persones, entitats o associacions que han influït positivament en la tasca de “fer poble” i preservar les nostres tradicions.
Magda Vila, Pilar Rubio, Luisa Calomarde, Juan Salvador Soler, Salva Pons, Ricardo Ibañez, Miguel Vivó i Javier Pons van assistir a la gala en representació del club.



El Club d'Atletisme Correliana ha sigut guardonat amb un dels premis per la seua llavor i trajectòria esportiva i solidària portant el nom del nostre poble per tot arreu. Sent un club que coopera, col.labora i participa de forma voluntària ajudant a millorar la nostra convivència, qui en cinc anys ha arribat a recollir amb les seues carreres solidàries quasi 30.000€ que s’han destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer, AVAPACE i a l’associació  Nosaltres també de L'Eliana.

El guardó va ser arreplegat de mans de Pura Peris pel president del club Javier Pons qui en nom de CorrEliana va donar les gràcies al CEL manifestant que hes tot un honor rebre aquest premi i felicitant a la resta de guardonats.





El C.A. L'Eliana Running, Victor Iñurria i Pepe Torrent (in memoriam) també van ser el guardonats en la Nit de Sant Elies 2016.



La cerimonia acabá amb l'excelent actuació musical de “Borja Penalba i Mireia Vives” que ens presentaren el seu espectacle “Cançons per fer camí”.

Amb Pura Peris y Rafael Desco



Agrair novament a l'Alcalde de L'eliana D. Salvador Torrent per les paraules dirigides a aquest club, al president D. Rafael Desco i Coll i resta de components del Cel de L'Eliana per haver-nos premiat amb aquest guardó pel qual ens sentim molt honrats i feliços.

No hay comentarios:

Publicar un comentario