CLUB D'ATLETISME CORRELIANA (L'ELIANA - VALENCIA - SPAIN)......."CONTACTE:" correliana@movistar.es - Teléf.:607.59.39.56
CLUB FEDERAT EN LA FEDERACIÓ ESPANYOLA D'ATLETISME I EN LA FEDERACIÓ ESPANYOLA D'ESPORTS DE MUNTANYA I ESCALADA
CLUB FUNDADOR/ ORGANITZADOR CARRERA SOLIDARIA DE L'ELIANA CONTRA EL CÁNCER "CánceRun"
"FUNDACIÓ: 18/02/2011"

domingo, 11 de marzo de 2012

JOSEL LUIS ESPINOSA (RABOSA) EN LA PERIMETRAL A BENISSA

Ayer sábado 10 de marzo de 2012, a las 6 horas, en  Benissa, población situada al noreste de la provincia de Alicante, en la comarca de la Marina Alta.(Alacant)  y organizado por el Grup de Muntanya Margalló, se celebró la primera edición de LA PERIMETRAL A BENISSA, carrera de montaña de Gran Fondo, de 63.8 kms. de distancia y un desnivel total de subida a lo largo de la carrera de 3.100 metros.
JOSÉ LUIS ESPINOSA (RABOSA) ha sido el valiente representante del C.A. CORRELIANA. El "muntayenc" de L'Eliana ha empleado 13h31'05" en finalizar esta dura prueba.


Atletas entrados en meta: 307
Vencedor: Sebastian Sanchez (7h12'01")

Mayoritariamente se ha recorrido el término de Benissa y su montañoso perímetro. Éste es el motivo donde radica el nombre de "La Perimetral". Ahora bien, obviamente, también se han recorrdio tramos de algunos municipios colindantes. Es el caso de los Términos de Lliber, Calp, Xalò, Callosa d’En Sarriá, Gata de Gorgos y Senija

"Al final 13h31, "chapeaux " per l'organització. Cursa espectacular, entra dins del ranking personal com la cursa mes dura que he fet en ma vida ,arestes, desnivell. Bernia preciós, espectacular, quilòmetres, patiment i "pajarón". Fins el quilòmetre 50 va ser la cursa dels meus somnis, pero s'acabaren les forces i vaig decidir abandonar. Per una cosa o altra me pose a correr i continue a probar, mala elecció. En cuatre quilòmetres estic desintegrat, totalment reventat, busque algú per a retirarme i que em baixe al poble, pero no baixa ningú fins que es tanque el control. Decidisc continuar caminant i a partir de ai un riu de penuries, vomits,rampes, esgotament,sempre queden 8 kilometres per arribar,este put...poble no arriba mai. Al final agafe a un xaval que va mes o menys com jo i acabem en 13H31'. Dutxa de mitja hora i tornada horrorosa en cotxe.
Molt content d'haver acabat i molt malhumorat de no haver-me retirat, Açò és una bogeria. Vorem quina es la próxima. Au!!" (Rabosa)

Enhorabona RABOSA. Ens sentim molt orgullosos de la teua carrera. Sabem que has tingut que fer un esforç extra. GRAN, RABOSA!!!!

3 comentarios:

  1. ser de este club es l'ostia,uno se sent com el guanyador de la cursa encara que siges el 265 de la general.moltes gracies xavi!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies a tu Rabosa.
      L'hòstia és tindre amics com tu. Un abraç

      Eliminar